Kannettava CD-soitin

  Kannettava CD-soitin

  Soveltuu lenkkeilyyn

  Ihastut kannettavaan AX2301-soittimeen varmasti, sillä se on helppokäyttöinen. Monipuolinen CD-toisto, keskeytymätön musiikkitoisto – kaikki mitä tarvitset menoon mukaan – upeassa metallinhopeisessa, pisaranmuotoisessa paketissa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soveltuu lenkkeilyyn

 • Optimaalinen basso digitaalisella Dynamic Bass Boostilla

  Optimaalinen basso digitaalisella Dynamic Bass Boostilla

  Digitaalinen Dynamic Bass Boost on uudenaikainen bassotehostus. Se tuottaa erinomaisen bassoäänen ilman säröä suurilla äänenvoimakkuuksilla, mutta basson alataajuuksien toisto ei heikkene pienilläkään äänenvoimakkuuksilla kuunneltaessa. Uusinta tekniikkaa sisältävät piirit seuraavat ja kalibroivat jatkuvasti äänenvoimakkuutta sekä bassotaajuuksia särön välttämiseksi, ja bassoääni on aina täydellinen. Digitaalista Dynamic Bass Boost -bassotehostusta käytettäessä bassoäänen laatu on äänenvoimakkuudesta riippumatta aina erinomainen.

 • ESP-tärinänestolla toisto on tarkka myös liikkeessä

  ESP (Electronic Skip Protection) -piiri takaa tauottoman äänentoiston, kun soitin altistuu tärähdyksille esimerkiksi lenkillä tai muuten liikuttaessa. CD-levyn musiikki tallentuu toistettaessa tilapäisesti soittimen puskuriin. Kun soitin tärähtää – esimerkiksi urheiltaessa – äänentoisto jatkuu keskeytyksettä puskurista. Laser hakee sillä välin tärähdystä edeltäneen kohdan ja jatkaa musiikin toistamista puskuriin.

 • Toistaa CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä

  Philips valmistaa tunnetusti tuotteita, jotka ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien levytyyppien kanssa. Tässä äänentoistojärjestelmässä voit käyttää CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. Yhdelle CD-levylle mahtuu jopa 10 tuntia musiikkia. CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita