Langaton puhelinvastaaja

  Langaton puhelinvastaaja

  Hemmottele itseäsi väreillä

  DECT 6 -sarja on tarkoitettu erityisesti suorituskykyä ja laatua arvostaville. Tämä yksinkertainen ja elegantti puhelin on suunniteltu intuitiivisesti ja siinä on kohderyhmää miellyttävä visuaalinen käyttöliittymä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hemmottele itseäsi väreillä

 • Värinäytössä on 6 tekstiriviä ja 4 kilopikselin resoluutio

  Värinäyttö elävöittää viestejä ja muita ominaisuuksia. Suuri värinäyttö näyttää jopa kuusi riviä tekstiä neljän kilopikselin resoluutiolla. Väri helpottaa myös puhelimen käyttöä, sillä valikot ja alavalikot on helppo lukea ja kuvakkeet helppo tunnistaa, joten haluttujen sovellusten ja toimintojen löytäminen ja valitseminen sujuu nopeasti ja helposti.

 • -

  Taustavalo valaisee LCD-näytön tai näppäimistön – käyttö onnistuu kitkatta myös pimeässä.

 • Voit hankkia erilaisia viestejä vastaajaan

  Tällä toiminnolla voit ladata tiettyjä viestejä vastaajaan. Soita palvelun tarjoajalle ja valitse suosikkiviestisi, jonka palveluntarjoaja tallentaa vastaajaasi (maa- ja verkkokohtainen).

 • Täsmäviestit vastaajaan VIP-ryhmille.

  Kun et ole paikalla tai et halua tulla häirityksi, voit nauhoittaa eri viestin kullekin VIP-ryhmälle. Tällä tavoin ystäväsi saavat eri viestin kuin muut soittajat.

 • Lataa soittoääniä Internetistä

  Toiminnon ansiosta voit mukauttaa puhelimesi lataamalla soittoääniä. Soita vain palveluntarjoajalle ja valitse lempikappaleesi. Saat melodian tekstiviestin mukana. Tätä melodiaa voi käyttää samalla tavalla kuin muitakin soittoääniä (palvelu riippuu maasta ja verkosta).

 • Ennakoiva Eatoni-tekstinsyöttö nopeuttaa tekstiviestien kirjoittamista

  Eatonin LetterWise-tekstieditoria käyttämällä voit kirjoittaa tekstiviestin keskimäärin 1,16 painalluksella merkkiä kohti. Tekstieditori helpottaa ja nopeuttaa viestien kirjoittamista luurin näppäimistöllä. Lisäksi siinä on ainutlaatuiset lyhenteiden, nimien, osoitteiden ja URL-osoitteiden käsittelytoiminnot.

 • Voit luoda useita PIN-koodilla suojattuja postilaatikoita

  Tietyssä iässä lapset lähettävät tekstiviestejä kavereilleen omassa rauhassaan. Normaalisti lapsille täytyisi ostaa omat matkapuhelimet, mikä saattaisi käydä kalliiksi ajan myötä. Tämän takia DECT-puhelimiin voi luoda yhdeksän PIN-koodilla suojattua postilaatikkoa tekstiviestejä varten, jolloin kaikki perheenjäsenet voivat käyttää puhelinta mutta kunkin perheenjäsenen tekstiviestit pysyvät hänen omana tietonaan. Kullakin postilaatikolla on oma alanumero, johon voi lähettää tekstiviestejä suoraan. Lisäksi tällaisesta postilaatikosta lähetettyyn tekstiviestiin lähetetty vastaus ohjautuu automaattisesti oikeaan postilaatikkoon.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita