Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  Dynaaminen ääni

  Täydellisiä kaikkeen äänentoistoon. Herättävät eloon tietokoneista ja MP3-soittimista tulevat äänet. Et voi olla pitämättä erinomaisesta äänentoistosta, parannetuista ääniominaisuuksista ja nykyaikaisesta muotoilusta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Dynaaminen ääni

 • Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Philipsin SPD (Sound Purification Duct) -bassoporttitekniikka toistaa alkuperäisen basson syvän ja täyteläisen äänen. Bassoputken sisäpinta on päällystetty pehmeällä SPD-materiaalilla. Philipsin keksimä äänenvaimennustekniikka vähentää melua ja tärinää ja tasapainottaa viritystaajuuden. Philipsin tekniset ja asiakastestit vahvistavat, että tämä puskuri takaa vääristymättömän, puhtaamman bassotoiston.

 • Kaistasuodin-subwoofer toistaa basson tarkasti

  Kaistasuodin-subwoofer toistaa basson tarkasti

  Kaistasuodin-subwooferin sisäkkäisten laatikoiden mallissa on kaksi äänikammiota, jotka lisäävät ilmakapasiteettia ja tuottavat tasapainoisemman ja häiriöttömämmän bassoäänen. Keskielementtien äänienergia keskitetään tehokkaammin halutulle toistotaajuudelle. Tämän tuloksena yleisäänikuva on keskittyneempi, ja se toistetaan tarkemmin.

 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

 • Kaareva kotelo tuottaa monipuolisen äänen

  Kaareva kotelo tuottaa monipuolisen äänen

  Kotelon kaareva muoto näyttää hyvältä ja tuottaa tasapainoisen äänen, joka säteilee luonnollisemmin alkuperäisessä muodossaan. Tuloksena on vähemmän äänen säröä ja värittymistä. Voit luottaa siihen, että musiikki kuulostaa aina siltä, miltä sen pitääkin. Philips tuntee akustiikan ja varmistaa, että ääni sekä kuulostaa että näyttää hyvältä!

 • Kokonaislähtöteho 30 W RMS

  Kokonaislähtöteho 30 W RMS
 • Viehättävä kiiltävä pinta

  Kiiltävä pianomusta pinta näyttää suurenmoiselta niin perinteisessä kuin modernissakin ympäristössä.

 • 3 kiinteää vahvistinpiiriä tasapainottavat äänentoiston

  Useimpien 2.1-kanavaisten multimediakaiuttimien hinta pidetään alhaalla vahvistinpiiriosan kustannuksella ja keskitytään yhteen vahvistinpiiriin. Tässä hienossa piirimallissa Philips käyttää 3 kiinteää vahvistinsirua kahden satelliittikaiuttimen ja bassokaiuttimen ohjaamiseen. SPA4320:ssa on suuri kiinteä jäähdytin, joka haihduttaa vahvistinpiirin luoman lämmön. UTC2030-vahvistinsirut ovat vahva perusta laadukkaalle äänentoistolle ja riittävän tehokkaat ohjaamaan subwooferia ja satelliittikaiuttimia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita