AVENT

Philips AVENT

Digitaalinen PhotoFrame

  Philips AVENT

  Digitaalinen PhotoFrame

  Koe ensimmäinen hymy uudelleen

  Tämä PhotoFrame on sekä laadukas että hauska. Mukana toimitetaan värikkäät kehyksen lisäosat - vaaleanpunaiset tytölle ja siniset pojalle. Nauti lapsesi ensimmäisten vuosien ihanimmistä hetkistä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

AVENT Digitaalinen PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Multimedia, 4:3 kuvasuhde SPF2207/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe ensimmäinen hymy uudelleen

Philips Avent PhotoFrame

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

 • Automaattinen diaesitys USB:ltä tai muistikortilta

  Automaattiset diaesitykset voidaan käynnistää mistä tahansa USB-asemasta tai muistikortista silloin, kun et halua kopioida kuvia PhotoFrameen.

 • Muokkaa kehystäsi vaaleanpunaisilla tai sinisillä vaihtokehyksillä.

  Pakkaus sisältää 2 tyylikästä ja iloista, helposti paikalleen asetettavaa vaihtokehystä: vaaleanpunainen tytöille ja sininen pojille. Kauniita unia luvassa!

 • Ympäristöystävällinen Photoframe

  Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä.

 • imagen Pro luo terävät, eloisat ja luonnolliset ihonvärit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus määritettyinä aikoina säästää energiaa

  Ajastin käynnistää ja sammuttaa kuvakehyksen valittuun aikaan, mikä vähentää energiankulutusta ympäristömme eduksi ja alentaa sähkönkulutusta kolmanneksella.

 • Tukee valokuvia, videota ja musiikkia

  Tukee valokuvia, videota ja musiikkia, jotta voit jakaa muistoja useilla tavoilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita