Langaton musiikkiyksikkö

  Langaton musiikkiyksikkö

  Nauti musiikista kaikissa huoneissa

  Kun Philips WAS7000 on missä tahansa huoneessa, voit soittaa lempimusiikkiasi langattomasti suoratoistona musiikkikeskuksessa. Lisäksi voit toistaa GoGear- tai iPod-laitteen sisältöä valinnaisen kahden laitteen telakointiaseman avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Langaton musiikkiyksikkö

Super Sound -äänipaneeli WAS7000/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti musiikista kaikissa huoneissa

Täydellistä musiikillista nautintoa ja vapautta

 • Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langattomassa soitossa ei tarvitse ladata suuria musiikkitiedostoja ja tallentaa niitä toiselle laitteelle. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi kaikista musiikkiasemistasi samaan aikaan jatkuvan soiton avulla. Siirrä musiikki huoneesta toiseen Musiikki seuraa minua -toiminnolla. Soittoa ei tarvitse aloittaa alusta eikä oikeaa kappaletta etsiä uudelleen. Musiikin lähetys jakaa haluamasi kappaleen keskuksesta kaikkiin musiikkiasemiin. Oma huone ja oma musiikki -toiminnon myötä kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa kappaletta keskitetystä kokoelmasta missä tahansa huoneessa, jossa on langaton musiikkikeskus tai -asema.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua -ominaisuuden ansiosta voit siirtää suosikkimusiikkisi huoneesta toiseen ilman, että sinun tarvitsee selata ja toistaa tietty kappale uudelleen. Suosikkikappaleesi seuraa sinua kodissasi minne tahansa vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Voit olla DJ:nä omissa kotibileissäsi ja lähettää suosikkitanssimusiikkiasi langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti kaikkiin kotiisi asennettuihin langattomiin yksiköihin. Soveltuu täydellisesti kotibileisiin!

 • Selkeä ja syvä bassoääni Super Sound -äänipaneelin ansiosta

  Selkeä ja syvä bassoääni Super Sound -äänipaneelin ansiosta

  Super Sound -äänipaneeli on ainutlaatuinen, litteä ja kompakti kaiutinpaneeli, jonka uusinta uutta oleva tekniikka tuottaa laadukasta täysalueääntä.

 • Telakointiasema GoGear- ja iPod-laitteita varten (valinnainen)

  Tämän kahden laitteen telakointiaseman avulla voit liittää Philips GoGear -soittimen langattomaan musiikkijärjestelmään ja kuunnella lempimusiikkisi erinomaista äänentoistoa. Sinun tarvitsee vain liittää langaton musiikkikeskus tai asema telakointiaseman AUX IN -liitäntään ennen kannettavan soittimen liittämistä telakointiasemaan. Voit selata musiikkia ja hallita telakoidun laitteen asetuksia keskuksen kaukosäätimellä, joten kannettavien laitteiden musiikkivalikoima on aina käytettävissäsi.

 • Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Universal Plug & Play on alan vakiotekniikka, jonka avulla voidaan muodostaa yhteys mihin tahansa Universal Plug & Play -laitteeseen ja vastaanottaa tai lähettää musiikkia. Langaton musiikkikeskus voidaan liittää helposti ja luotettavasti toisiin Universal Plug & Play -medialaitteisiin sisällön vastaanottamista tai lähettämistä varten.

 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita