Halkaise perunat pituussuunnassa, aseta ne höyrytysastiaan 2 ja mausta suolalla. Aseta kypsennysajaksi 15 minuuttia ja esikypsennä perunat.
Kääri kanafileet kelmuun ja taputtele litteäksi. Laita jokaisen kanafileen päälle kaksi basilikan lehteä, yksi aurinkokuivattu tomaatti ja yksi mozzarellaviipale. Mausta suolalla ja pippurilla, kiedo tiiviiksi rullaksi ja kiinnitä cocktailtikulla.
Lisää 10 minuutin jälkeen fenkoli ja valkosipuli höyrytysastiaan 3. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Sekoita perunat, fenkoli ja oliivit kulhossa ja lisää basilika. Voitele kanarullat öljyllä ja tarjoile peruna-fenkoli-seoksen kanssa.
Kokonaisvalmistusaika noin 50 minuuttia
Aiheeseen liittyviä reseptejä
Pääruoat
Höyrytettyä Lohta Ja Vihreitä Vihanneksia | Philips
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.