LCD-näyttö ja Ambiglow

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_01/278c4qhsn_01_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö ja Ambiglow

  Huikea Ambiglow-näyttö

  Tehosta pelikokemusta tyylikkäällä Philips Gioco -näytöllä. Ambiglow luo takaseinään kuvaa vastaavan valokehän, joka laajentaa näyttöä ja suorastaan imaisee katsojan pelimaailmaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö ja Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), Ambiglow-näyttö 278C4QHSN/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Huikea Ambiglow-näyttö

täydelliseen viihde-elämykseen

 • Ambiglow tehostaa viihdekokemusta valokehällä

  Ambiglow tehostaa viihdekokemusta valokehällä

  Ambiglow tarjoaa uuden ulottuvuuden katselukokemukseen. Innovatiivinen Ambiglow-tekniikka suurentaa näyttöä luomalla valokehän ympäröivälle seinälle. Nopea suoritin analysoi tulevan kuvasisällön ja sovittaa valokehän värin ja kirkkauden jatkuvasti kuvan mukaan. Helppokäyttöisten toimintojen avulla voit säätää valon voimakkuutta haluamallesi tasolle ja siten myös vähentää silmien väsymistä. Tekniikka sopii erityisesti elokuvien ja urheilulähetysten katselemiseen ja 2D- tai 3D-pelien pelaamiseen. Philips Ambiglow tarjoaa ainutlaatuisen ja valloittavan katselukokemuksen.

 • AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  Tämä Philipsin näyttö hyödyntää AH-IPS-paneeleja, jotka parantavat värien toistotarkkuutta, lyhentävät vasteaikaa ja vähentävät virrankulutusta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen AH-IPS-paneelien värit näkyvät tasaisina jopa laajoissa 178 asteen katselukulmissa ja 90 asteen kulmassa. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta tekniikka soveltuu tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativiin sovelluksiin, kuten kuvankäsittelyohjelmiin ja grafiikkasovelluksiin, sekä internetin selaamiseen.

 • Laajasti yhteensopiva digitaalinen HDMI-liitäntä

  Laajasti yhteensopiva digitaalinen HDMI-liitäntä

  HDMI-liitännällä varustettu laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta sekä videokamerasta.

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor on edistynyt kuvanlaajennustekniikka, joka parantaa näytön kuva-aluetta. Tehostamalla näytön RGB-vahvistustasoa tämä ominaisuus rikastaa ja elävöittää kuvia.

 • SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt on kehittynyt algoritmi, joka parantaa tekstipohjaisten, keskittymistä vaativien sovellusten, kuten PDF-asiakirjojen ja e-kirjojen, luettavuutta. SmartTxt-toiminto lisää kontrastia ja parantaa tekstin terävyyttä säätämällä näytön harmaasävytasoja, valkotasapainoa, kirkkautta ja kontrastia.

 • 6500 K:n Smart Bias -valo takaa ihanteellisen katselukokemuksen

  Smart Bias -valotilan ansiosta voit nauttia täydellisestä kuvanlaadusta ja katselumukavuudesta. Kun nopeasti muuttuvaa kuvasisältöä katsellaan pimeässä tilassa, silmien pupillit laajenevat ja supistuvat jatkuvasti, mikä saattaa aiheuttaa silmä- ja näköongelmia. Smart Bias -valo luo tasaisen ja valkoisen 6500 K:n valokehän näyttöä ympäröivälle seinälle ja sopii erityisesti tilanteisiin, jossa näytön ääressä vietetään pitkiä aikoja. Se auttaa vähentämään silmien väsymistä ja heikentää huoneen valaistuksesta syntyviä heijastumia ja parantaa siten kuvien kontrastisuhdetta, tarkkuutta ja värejä.

 • Minimalistinen ulkoasu huippuohuella muodolla

  Kehittyneen paneelitekniikan ansiosta Philipsin uusien näyttöjen reuna on vain noin 2,5 mm ja paneelimatriisien leveys on vain noin 9 mm. Niinpä näytön mitat on saatu minimalistisen pieniksi. Näytöt soveltuvat erityisen hyvin usean näytön käyttöön, pelaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja ammattisovelluksien käyttöön. Huippuohuen reunan ansiosta käytössäsi on yksi suuri näyttö.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Älä katso suoraan Ambiglown LED-valoa, sillä se on hyvin kirkas ja saattaa aiheuttaa ohimenevää näön sumentumista.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita