Ohut Full HD LED-TV

  Puhdasta viihdettä

  Nauti terävistä ja tarkoista kuvista Philips 3188 -sarjan Full HD LED -TV:n ja Digital Crystal Clear -tekniikan ansiosta. Tässä sarjassa yhdistyvät yksityiskohtainen kuvantoisto, erinomainen äänenlaatu ja minimalistinen muotoilu. Valmistaudu mieleenpainuviin katseluelämyksiin! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

3100 series Ohut Full HD LED-TV

81 cm (32"), Full HD 1080p, DVB-T/C/S/S2 32PFL3188K/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Puhdasta viihdettä

Ohut Full HD LED-TV

 • Full HD LED-TV – kirkas LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Full HD LED-TV – kirkas LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Tavallisen teräväpiirtotelevision kuva on korkealaatuinen, mutta nykypäivän kuluttaja odottaa vielä tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa kuvanlaatua, liikkeen terävyyttä, parempaa kirkkautta ja kontrasteja sekä realistisia värejä – ja pienempää virrankulutusta. Full HD LED-TV täyttää nämä vaatimukset ja antaa täydellisen katselukokemuksen.

 • 100 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Perfect Motion Rate on Philipsin kehittämä tapa mitata liikkuvan kuvan terävyyttä. Siihen vaikuttavat videoprosessointi, näytettävien ruutujen määrä ja virkistystaajuus, himmennystoiminnot ja taustavalotekniikka. Korkeampi Perfect Motion Rate tarkoittaa suurempaa kontrastia ja selkeämpää kuvanlaatua.

 • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

 • Kaksi HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Kaksi HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Vähennä johtoviidakkoa käyttämällä HDMI-kaapelia kuva- ja äänisignaalin välittämiseen laitteista televisioon. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. HDMI-liitännän ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen ohjaamiseen.

 • Clear Sound ja kuulet joka sanan kirkkaasti

  Clear Sound ja kuulet joka sanan kirkkaasti

  Tämä innovatiivinen äänentoistotekniikka parantaa sekä puhutun että lauletun ihmisäänen ymmärrettävyyttä. Se varmistaa, että kuulet jokaisen sanan, joten voit nauttia näkemästäsi.

 • Todella ohut näytön reuna, siro muotoilu ja loistava suorituskyky

  Hyvä muotoilu kertoo tarinan. Tarkasti viimeistelty, kiiltävän mustasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu etupaneeli ja huippuohut näytön reuna muodostavat yhdessä tyylikkään kokonaisuuden, joka kuvastaa laitteen erinomaista suorituskykyä ja huolellista suunnittelua.

 • Digital Crystal Clear -tekniikka parantaa kuvanlaatua

  Nauti tarkoista kuvista lähteestä riippumatta. Käytössäsi on joukko kuvanparannustekniikoita, jotka säätävät ja optimoivat kuvaa digitaalisesti parhaan mahdollisen kontrastin, väritason ja terävyyden saavuttamiseksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita