Sulje Lataa kuva

Videot

[trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Rentoudu ja nauti upeasta TV-illasta

  Rentoudu ja nauti upeasta TV-illasta huippulaatuisen Philipsin 42PFL4007 Full HD -LED-TV:n parissa. TV:ssä on Pixel Plus HD Engine, jonka avulla voit nauttia sisällöstä Smart TV Plus -mallin selkeissä ja elävissä väreissä.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  Kaikki palkinnot

  Tuotteen ominaisuudet

  • Langaton yhteys helposti lisävarusteena saatavalla Wireless USB -sovittimella

   Nauti Smart TV:stä langattomasti Philips WiFi USB -sovittimen (PTA01) avulla. Liitä sovitin television sivussa olevaan USB-liitäntään ja yhdistä televisio suoraan kotiverkkoosi. Voit selata suosikkiverkkosisältöäsi kaukosäätimellä.

  • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

   Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

  • Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

   Ohjaa televisiota helpoimmalla ja kätevimmällä tavalla. Liitä Smart TV:hen langaton näppäimistö tai hallitse sitä älypuhelimella tai tablet-laitteella.

  • SimplySharen avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

   Jaa älypuhelimestasi, tabletista tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia SimplySharen kautta TV-ruutuun.

  • TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

   Tallenna parhaillaan näytettävää digitaalista televisiokuvaa Philipsin televisioon liitettyyn USB-laitteeseen tai keskeytä toisto hetkeksi ja jatka ohjelman katselua myöhemmin. Sähköisen ohjelmaoppaan avulla löydät suosikkiohjelmasi ja ajastat ohjelmien tallennukset. Nyt voit katsoa TV-ohjelmat, kun se sinulle parhaiten sopii.

  • Full HD -TV ja Pixel Plus HD antavat selkeyttä ja terävyyttä

   Pixel Plus HD tuottaa ainutlaatuisen kuvan, jossa yhdistyvät äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Pixel Plus HD myös havaitsee ja vähentää pakatun multimediasisällön häiriöitä, mikä takaa selkeän ja veitsenterävän kuvan.

  • Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

   Tässä Full HD LED-TV:ssä yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

  • 3 USB-paikkaa fantastiseen multimediatoistoon

   Kolmen USB-paikan avulla voit avata jpeg-, mp3-musiikki- ja videotiedostoja useimmilta USB-muistitikuilta (USB-muistiluokan laitteelta). Liitä USB television liitäntään ja multimediasisältö avautuu helposti ruutuselaimella. Voit katsella ja jakaa videoita, valokuvia ja musiikkia.

  • Saumattomat liitännät: 4 HDMI-tuloa ja Easylink

   HDMI-kaapeli siirtää sekä kuva- että äänisignaalit laitteista televisioon, mikä vähentää johtoviidakkoa. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. Sen ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen käyttämiseen.

  • 200 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

   200 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, HD Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

  • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

   PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä tietokonenäyttönä joko HDMI-DVI-kaapelin (digitaalisignaalit) tai VGA-kaapelin (analoginen signaali) kautta.

  * Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
  * USB-tallennus vain digitaalikanaville, jotka ovat TV:n IP-pohjaisessa sähköisessä ohjelmaoppaassa (maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia voi olla), lähetyskopiointisuojaus (CI+) voi rajoittaa tallennusta. Internet-yhteys vaaditaan.
  * DivX Certified® toistaa DivX®-videota jopa tarkkuudella HD 1080p, lisäksi ensiluokkainen sisältö.
  * TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
  * Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
  * 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa

  Viimeksi katsotut tuotteet

  Muita kiinnostavia tuotteita