Ilmanpuhdistin ja ilmankostutin
Ilmanpuhdistin
Ilmanpuhdistin 25–79 m2 huoneeseen

AirCleaner

huonekoko: 25–79 m2, Ilmanlaadun näyttö numeroina AC2887/10 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Aina terveellisempää ilmaa

  AirCleaner

  AC2887/10 Etsi samanlaisia tuotteita

  Innovatiivinen AeraSense-tekniikka toimii ammattitason anturin tarkkuudella ja suorituskyvyllä. Se tunnistaa jopa PM2.5-hiukkasia pienemmät haitalliset hiukkaset, minkä ansiosta puhdistin pystyy tuottamaan puhtaampaa ilmaa säätymällä tarpeen mukaan ja antamaan reaaliaikaista palautetta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 379,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Aina terveellisempää ilmaa

AeraSense tekee näkymättömästä näkyvää

 • Hiirenhiljainen käyntiääni lepotilassa (20,5 dba)

  Hiirenhiljainen käyntiääni lepotilassa (20,5 dba)

  Hiljaisessa tilassa puhdistin hidastaa tuuletinta ja pienentää käyttöääntä, joten voit nukkua rauhassa. Puhdistimen merkkivalot voi myös himmentää tai sammuttaa kokonaan.

 • Reaaliaikainen sisäilman laadun (PM2.5) näyttö

  Reaaliaikainen sisäilman laadun (PM2.5) näyttö

  PM2.5-numeronäyttö ja nelivärinen värirengas antavat reaaliaikaisen palautteen sisäilman laadusta.

 • Älykäs valosäädin: säädä valoa makusi mukaan

  Älykäs valosäädin: säädä valoa makusi mukaan

  Sekä ilmanlaadunilmaisimen että käyttöliittymän valot voi himmentää tai sammuttaa käyttäjiä häiritsevän valon välttämiseksi.

 • AeraSense havaitsee, mittaa ja ohjaa puhdistusta

  AeraSense on ammattitason anturi, joka pystyy tunnistamaan jopa PM2.5-hiukkasia pienempiä hiukkasia (mukaan lukien useimmat ilmassa leviävät allergeenit). Sitten se käsittelee tiedot varmistaakseen, että käytössä ovat ilmanlaatuun parhaiten soveltuvat puhdistusasetukset. Voit varmistaa ilmanlaadun tarkkailemalla laitteen ilmoittamaa PM2.5-hiukkasten tasoa.

 • VitaShield puhdistaa luonnollisesti jopa 0,02 mikronin kokoiset ultrapienet hiukkaset

  Aerodynaamisen muotoilunsa ja NanoProtect -suodattimensa ansiosta VitaShield IPS voi nostaa puhtaan ilman tuottoasteen jopa arvoon 344 m3/h* (Kiinan GB/T 18801-2015 -standardin mukaan). Se pystyy poistamaan ilmasta tehokkaasti jopa 20 nm:n hiukkasia ja haitallisia kaasuja kuten formaldehydiä, TVOC-aineita ja hajuja. Laite poistaa jopa 99,9 % bakteereista ja viruksista.*

 • Aerodynaaminen rakenne parantaa ilman virtausta

  Aerodynaaminen rakenne parantaa ilman virtausta

 • 3 älykästä esiasetusta erilaisille ilmansaasteille

  Allergeenitilassa laite käyttää algoritmia, joka havaitsee erikoistilanteen ammattilaistason AeraSense-anturin keräämien tietojen perusteella. Anturi pystyy havaitsemaan päivittäisiä tapahtumia, kuten tyynyn pöllyttämisen tai ohikulkevan pölynimurin. Kun tällainen tapahtuma havaitaan, puhdistin minimoi automaattisesti allergeenien aiheuttaman riskitason lisäämällä ilman virtausta.

 • 3 älykästä esiasetusta erilaisille ilmansaasteille

  Ilmanlaatua mittaavat anturit eivät useimmiten pysty tunnistamaan bakteeri- tai virushiukkasia. Siksi tehokkain tapa vähentää näiden hiukkasten määrää on lisätä merkittävästi ilman virtausta ja ilman vaihtuvuutta. Tässä tilassa puhtaampi ilmanlaatu taataan lisäämällä ilman virtausta, jolloin puhdistimen korkealaatuinen HEPA-suodatin suodattaa ilmasta jopa 99,9 % bakteereista ja viruksista.

 • 3 älykästä esiasetusta erilaisille ilmansaasteille

  Sisäilman PM2.5-hiukkastasot voivat lisääntyä reilusti paikallisten ohjearvojen yläpuolelle esimerkiksi ruoanlaiton yhteydessä. Kehittynyt AeraSense-anturitekniikka havaitsee näkymättömät haitalliset hiukkaset reaaliaikaisesti ja takaa puhtaamman ilman lisäämällä automaattisesti puhdistusnopeutta ja poistamalla ilmasta haitallisia hiukkasia ja kaasuja.

 • AHAM- (USA), Ecarf- (EU) ja Airmid (USA) -sertifioitu

  Ecarf- (EU) ja Airmid (USA) -sertifioitu

 • Automaattinen suojalukitus ja ilmoitus suodattimen vaihtotarpeesta

  Edistyksellinen Aerasense-tekniikka laskee suodattimen käyttöiän tarkasti sisäilman epäpuhtauksien, ilmavirran ja käyttöajan mukaan. Automaattinen suojavaroitus ilmoittaa, kun suodatin on aika vaihtaa. Jos suodatinta ei vaihdeta ajoissa, laite lakkaa toimimasta, koska suodatin ei enää pysty toimimaan tehokkaasti. Hengitysilmasi on siis aina puhdasta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Hiukkas-CADR-arvo: kolmannen osapuolen testauksessa GB/T 18801-2008 -standardin mukaan
 • 20 nanometriä: Testaaja IUTA. Maailman terveysjärjestön (WHO) vuoden 2008 mikrobiologisia riskejä arvioivan Microbiological Risk Assessment Report -raportin mukaan lintuinfluenssavirus, ihmisten influenssavirukset, hepatiittivirukset ja SARS-koronavirus sekä legionellabakteeri ovat yli 20 nanometrin (0,00002 mm) kokoisia.
 • Poistaa 99,97 % hiukkasista: ulkopuolisen laboratorion vuonna 2015 suorittama testi
 • Bakteerien ja virusten poistamisen taso testattiin kolmannen osapuolen laboratoriossa. Katso bakteerinpoistotestauksen tulokset kohdasta 1 tai virustenpoistotestauksen tulokset kohdasta 2.
 • Bakteerien ja virusten poistamisen taso testattiin kolmannen osapuolen laboratoriossa. Katso bakteerinpoistotestauksen tulokset kohdasta 1 tai virustenpoistotestauksen tulokset kohdasta 2.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita