Fidelio

  Philips Fidelio

  Primo-telakointikaiutin

  Koe verraton äänentoisto

  Philips Fidelio DS9/10 -telakointikaiuttimen lyömätön muotoilu ja äänenlaatu ovat aivan omaa luokkaansa. Ensiluokkaisista komponenteista ja puusta valmistettu laite toistaa musiikin iPod Touchista/iPhonesta/iPadista erittäin autenttisesti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Primo-telakointikaiutin

iPodille/iPhonelle/iPadille DS9/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe verraton äänentoisto

tällä telakointikaiuttimella

 • SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Philips-telakointikaiuttimen tarkasti suunniteltu kaareva takaseinä luo hyvin tehokkaat puitteet äänentoistolle. Kaari vahvistaa kaiutinkotelon jäykkyyttä vähentäen huomattavasti sisäistä resonanssia ja poistaen äänestä värinää ja säröä. Upeat kaiuttimet toistavat äänen kristallinkirkkaana.

 • PureDigital-äänenkäsittely tuottaa puhtaan signaalin ääniketjun kautta

  PureDigital-äänenkäsittely tuottaa puhtaan signaalin ääniketjun kautta

  Useimmat telakointikaiuttimet käyttävät iPodin, iPhonen tai iPadin analogista lähtöliitäntää ja muuntavat äänen takaisin digitaaliseksi, mikä aiheuttaa hieman ylimääräistä kohinaa ja yksityiskohtien häviämistä. Käyttämällä soittimen digitaalista lähtöliitäntää kaiutin säilyttää musiikkisignaalin ehjyyden, mikä aiheuttaa korkeamman signaali-kohinasuhteen ja paremman resoluution.

 • FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka käyttää uuden sukupolven digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing) äänentoiston parantamista varten. Musiikin sisältö analysoidaan dynaamisesti ja optimoidaan, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on yksityiskohtaista ja pehmeää.

 • Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassoreflektiakustiikassa käytetään bassoputkea, joka on viritetty kaiutinkotelon äänenvoimakkuuden mukaan. Näin saadaan aikaan syvät bassoäänet pienistä kaiuttimista. Tarkkaan suunniteltu ja muotoiltu bassoputki edistää ilman virtausta ja mahdollistaa syvemmän ja iskevämmän bassoäänen jopa kovissa äänenvoimakkuuksissa ja vähentää häiriöitä aiheuttavia ilmanpyörteitä.

 • SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  Nauti musiikista haluamallasi tavalla. SoundStudion ansiosta vallan kahva musiikkisi suhteen siirtyy sinun käteesi. Sen avulla voit muuttaa kaikkia ääniominaisuuksia iPhonen avulla. Säätimet ovat intuitiivisia ja yksinkertaisia. Voit hienosäätää, mukauttaa ja luoda haluamiasi äänikokemuksia ja herättää mielimusiikkisi uuteen eloon. SoundStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta ja laajentaa musiikkikokemustasi entisestään.

 • Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  AUX-in-liitäntä mahdollistaa MP3-sisällön toistamisen suoraan kannettavista mediasoittimista. Sen lisäksi, että voit kuunnella lempimusiikkiasi kaiuttimen tarjoamalla erinomaisella äänenlaadulla, AUX-in-liitäntä on myös erittäin kätevä, sillä sinun tarvitsee vain liittää kannettava MP3-soitin kaiuttimeen.

 • Pehmeän diskanttikalotin äänentoisto on tarkka ja luonnollinen

  Tämä on Hi-Fi-kaksitiekaiutin, jossa on pehmeä diskanttikalotti. Diskanttikalotit olivat Philipsin 1960-luvun alussa kehittämät uraauurtavat kaiuttimet ja niistä on tullut suosituin valinta Hi-Fi-kaiutinkoteloissa edellisen puolen vuosikymmenen aikana. Pehmeät diskanttikaiuttimet antavat yksityiskohtaisen ja luonnollisen äänenlaadun, jossa ei ole karkeutta tai häiriöitä, ja tuovat esiin äänitysten runsauden.

 • Kokonaislähtöteho 50 W RMS

  Tämän Philips-kaiuttimen kokonaislähtöteho on 50 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita