DVD-laite/-tallennin

  Koe DVD-tallennuksen magiikka!

  Nyt voit tallentaa kotivideot ikuisiksi ajoiksi muuntamalla ne digitaaliseen muotoon i.LINKillä!

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Koe DVD-tallennuksen magiikka!

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • Tallenna jopa 8 tuntia yksikerroksiselle DVD+R/RW-levylle

  Joissakin DVD-tallentimissa on käytettävissä 8 tunnin tallennustila. Sen avulla yksikerroksiselle DVD+RW-levylle tai DVD+R-levylle voi tallentaa jopa 8 tuntia videokuvaa.

 • RGB-tulo laadukkaaseen analogisesta digitaaliseen -tallennukseen sovittimella

  RGB-komponenttivideo on analogisen kuvan liitäntästandardi, joka tuottaa terävämmän kuvan kuin S-Video ja komposiittivideo. Philipsin DVD-tallentimet voivat tallentaa suoraan RGB-lähteistä, kuten satelliittivastaanottimista.

 • Laadukas äänen tallennus 2.0 Dolby Digital™ -koodauksella

  Dolby Digital™ on uudenaikainen digitaalinen äänikoodaustekniikka, jota käytetään kaikissa DVD-Video-levyissä. Se on myös Philipsin DVD-tallentimien äänen tallennusmuoto, joten levyt ovat yhteensopivia kaikkien DVD-videoiden kanssa. Äänen laatu on parempi kuin analogisissa videonauhureissa.

 • Luomasi DVD:t toimivat muissa DVD-laitteissa ja -asemissa

  DVD-tallentimet voivat toistaa tavallisia DVD-Video-levyjä. Yhtä tärkeää on kuitenkin, että niillä luodut DVD+R- ja DVD+RW-levyt toimivat muissa DVD-videoissa.

 • Kuvahakemisto on DVD-levylle luotu DVD-valikko

  Kuvahakemistolla tarkoitetaan jokaisella tavallisella DVD-tallentimella toistettavassa DVD+R/RW-levyssä olevaa DVD-valikkoa. Valikko on yhteenveto levyn sisällöstä, ja valikosta käyttäjä voi helposti valita katsottavan tallenteen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita