MP3-minihifijärjestelmä

  MP3-minihifijärjestelmä

  Hulluna ääneen

  Valmistaudu juhliin! Kuuntele tallennettua musiikkia ystäviesi kanssa Philipsin minihifijärjestelmällä. Tehokas basso ja Virtual Surround -ääni tekevät elämästä ison konsertin! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

MP3-minihifijärjestelmä

420 W, 3 levyn vaihtaja, Kopiointi useista lähteistä FWM582/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Hulluna ääneen

 • 3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  Kolmen CD-levyn vaihtajan ansiosta voit asettaa laitteeseen kolmea levyä ja valita musiikin tilanteen mukaan. Kätevällä toiminnolla voit kuunnella monenlaista musiikkia joutumatta vaihtamaan CD-levyjä usein.

 • Digitaalisen virittimen 40 muistipaikkaa lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen 40 muistipaikkaa lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalinen radio kasvattaa Philips-äänentoistojärjestelmän musiikkivalikoimaa. Viritä pikavalinnaksi tallennettava asema ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Kun tallennat pikavalinta-asemia, voit valita suosikkikanavasi nopeasti eikä sinun tarvitse virittää taajuutta erikseen joka kerta.

 • Kolmiportainen Dynamic Bass Boost syventää bassovaikutelmaa

  Kolmiportainen Dynamic Bass Boost syventää bassovaikutelmaa

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalisen äänensäädön ansiosta voit valita eri musiikkityylien taajuusalueet käyttämällä esimääritettyjä Jazz-, Rock- ja Classic-asetuksia. Kussakin tilassa äänenbalanssi ja musiikkityylin äänentaajuudet säädetään automaattisesti graafisella taajuuskorjaustekniikalla. Digitaalinen äänensäätö muokkaa äänibalanssin musiikkityylin mukaan ja takaa siten parhaan mahdollisen kuunteluelämyksen.

 • Karaoke-viihdettä rajattomasti

  Karaoke-viihdettä rajattomasti

  DVD-laitteen karaoke-toiminto tarjoaa rajattomasti viihdettä sekä mahtavia ääni- ja lauluelämyksiä. Voit tehostaa esitystä lisäämällä lauluääneen kaikuefektin. Ohjainpainikkeilla voit virittää toiminnon sopivimmalle tasolle laulajan äänen mukaan.

 • Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa

  Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa

  Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa vähentämällä basso- ja diskanttikaiuttimien välistä keskeismodulaatiosäröä, koska kullakin muuntimella on oma vahvistimensa. Tuloksena on vaikuttavan syvä ja voimakas bassoääni, joka ei kuitenkaan häiritse korkeampien taajuuksien puhtautta ja tarkkuutta. Yhdessä tarkan, aktiivisen jakotaajuusmuotoilun kanssa saavutetaan muuntimien vaiheen ja taajuusvasteen parempi hallinta, jolloin äänentoisto on tasapainoinen ja luonnollinen.

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa bassotoistoon ja äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Kokonaislähtöteho 420 W RMS

  Kokonaislähtöteho 420 W RMS
 • Tehokas äänentoisto 2-tiebassorefleksikaiutinjärjestelmällä

  Tehokas äänentoisto 2-tiebassorefleksikaiutinjärjestelmällä
 • Toistaa 60 tuntia WMA-CD- tai 30 tuntia MP3-CD-musiikkia

  Toistaa 60 tuntia WMA-CD- tai 30 tuntia MP3-CD-musiikkia
 • Incredible Surround™ parantaa äänen laatua

  Incredible Surround on Philipsin oma äänitekniikka, joka laajentaa merkittävästi äänikenttää ja luo näin sävähdyttävän musiikkielämyksen. Incredible Surround yhdistää vasemman ja oikean kaiuttimen ääniä uudenaikaisella vaihesiirtymätekniikalla, mikä ikään kuin etäännyttää kaiuttimia toisistaan. Tämä tehostaa stereovaikutelmaa huomattavasti ja luo entistä luonnollisemman ääniympäristön. Incredible Surround synnyttää syvemmän ja leveämmän Surround-vaikutelman ilman lisäkaiuttimia.

 • Kopioi musiikkia CD-levyiltä, radiosta ja karaokesta USB-laitteeseen

  Tällä kätevällä toiminnolla voit kuunnella kaikenlaista musiikkia Hi-Fi-järjestelmälläsi suoraan kannettavasta MP3-soittimesta. Kopioi haluamasi musiikki tai karaoke järjestelmän avulla CD-levyiltä, kaseteilta, radiosta tai muista laitteista suoraan USB-laitteeseen. Tallenna lempikasettisi ja muunna ne MP3-muotoon ilman tietokonetta. Voit myös ajastaa haluamasi radio-ohjelman tallennuksen, jolloin se tallennetaan automaattisesti USB-laitteeseesi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita