HDMI

  SoundBar

  Kotiteatteri

  Upea surround-ääni ilman kaapelisotkua

  Hemmottele itseäsi elokuvateatterimaisella monikanava-surround-äänentoistolla ilman kaiuttimia ja kaapeleita. Philipsin SoundBar ja Ambisound ovat täydellinen kotiteatterijärjestelmä, mukaan lukien DVD- ja CD-toisto, yhdessä paketissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Upea surround-ääni ilman kaapelisotkua

Tuo elokuvateatteri kotiisi

 • Ambisound-tekniikalla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikalla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • Faroudja DCDi tuottaa uskomattoman laadukkaan videokuvan

  Faroudja DCDi tuottaa uskomattoman laadukkaan videokuvan

  Voit katsella uskomattoman terävää ja laadukasta videokuvaa Progressive Scan -yhteensopivasta TV:stä Faroudja DCDi -tekniikan avulla. Tämä ominaisuus vähentää epätasaisia reunoja lomitetusta tavallisen tarkkuuden videokuvasta, erityisesti liikkeen toistosta - näin toimintakohtauksista tulee luonnollisempia. Tarkempi, sulavampi kuva vie katseluelämyksen uudelle tasolle.

 • DoubleBASS-tekniikalla basso on täyteläinen ja syvä

  DoubleBASS-tekniikalla basso on täyteläinen ja syvä

  DoubleBASS takaa, että syvimmätkin bassoäänet kuuluvat pienikokoisista subwoofereista. Se tallentaa matalat taajuudet ja muuntaa ne subwooferin kuultavissa olevalle alueelle - äänessä on enemmän ytyä, ja kuuntelukokemus on täydellinen.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Clear Voice ja ihmisääni kuuluu selkeämmin elokuvissa ja musiikissa

  Clear Voice ja ihmisääni kuuluu selkeämmin elokuvissa ja musiikissa

  Keskustelun tärkeimmät hetket ja inspiroivat laulujen sanat menevät usein ohi korvien. DVD-levyn kelaaminen häiritsee katselua ja poisjääneet kohdat vähentävät nautintoa. Clear Voice on innovatiivinen äänentoistotekniikka, joka parantaa huomattavasti sekä puhutun että lauletun ihmisäänen ymmärrettävyyttä. Se varmistaa, että kuulet joka sanan, ja voit nauttia näkemästäsi.

 • Joustava sijoittelu seinälle, pöydälle tai telineeseen

  Joustava sijoittelu seinälle, pöydälle tai telineeseen

  Monipuolisen kotiteatterijärjestelmän voi sijoittaa minne vain. Laite näyttää hyvältä TV-jalustalla, pöydällä tai seinällä, ja toimii aina. Vihdoinkin sekä uskomaton kotiteatterielämys että sisustaminen omilla ehdoillasi on mahdollista.

 • Helppo asentaa: liitä vain kolme kaapelia

  Helppo asentaa: liitä vain kolme kaapelia

  Liitä vain kolme kaapelia ja kotiteatterijärjestelmä on käyttövalmis. Kotiteatterin surround-äänentoisto on erinomainen. Kotiteatteri on helppo asentaa seinälle, TV-jalustalle tai pöydälle, minne tahansa haluat. Se sopii kotiisi.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttöohjaimilla voit hallita äänenvoimakkuutta ja muita toistoasetuksia painamalla etupaneelin herkkiä kosketusohjaimia.

 • Telakoi iPod median toistoon ja ohjaa sitä näytössä

  Telakoi iPod median toistoon ja ohjaa sitä näytössä

  Kotiteatterijärjestelmään kuuluva telakointiasema mahdollistaa elokuvien, musiikin ja valokuvien toistamisen iPodista. Voit ohjata iPodia ja selata sen sisältöä TV-ruudussa - kotiteatterijärjestelmän kaukosäätimellä. Telakointiasema tuo kannettavan viihteen kotiin - mukavasti ja helposti.

 • Nauti CD- ja DVD-levyjen elokuvista ja musiikista

  Nauti CD- ja DVD-levyjen elokuvista ja musiikista
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita