DVD-mikrokotiteatteri

  Hi-Fi-ääni kompaktissa paketissa

  Tyylikäs ja kompakti, hifijohtimilla varustettu Philipsin DVD-mikrokotiteatteri MCD908 on paras kumppani taulutelevisiolle. Muuta kotisi teatteriksi: nauti upeasta äänenlaadusta ja katsele huipputarkkoja elokuvia ja JPEG-kuvia. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hi-Fi-ääni kompaktissa paketissa

 • Huippuluokan hifijohtimet tekevät äänestä puhtaan ja luonnollisen

  Huippuluokan hifijohtimet tekevät äänestä puhtaan ja luonnollisen

  Kiinteiden hifijohtimien ansiosta voit nauttia äänenlaadusta, joka on tavallisesti mahdollinen vain ensiluokkaisilla äänijärjestelmillä. Analogisen putken tuottama ääni miellyttää ihmisen epälineaarista kuulojärjestelmää. Putken ääni vääristyy vain vähän ja on muita vaihtoehtoja suositumpi, koska se on puhdas, tarkka, pehmeä ja elävä.

 • Puhdas ääni neodyymidiskanttinauhakaiuttimella

  Puhdas ääni neodyymidiskanttinauhakaiuttimella

  Neodyymidiskanttinauhakaiutin on monopolityyppinen diskanttikaiutin, joka tuottaa dynaamisen ja kirkkaan eteen suuntautuvan äänen. Tätä ominaisuutta käytetään tavallisesti tehokkaissa äänentoistojärjestelmissä erittäin puhtaan äänen muodostamiseen. Perinteiset kartiot ja diskanttikalotit toimivat tiettyyn suuntaan säteilevällä kela-ankkuriperiaatteella, mutta monopolityyppinen neodyymidiskanttinauhakaiutin säteilee korkeita taajuuksia 180 asteen sektorilla. Tämä laajentaa korkeiden äänien spektriä ja suurentaa optimaalista kuuntelualuetta, jolloin pienestäkin äänentoistojärjestelmästä lähtee laaja, kirkas ja luonnollinen ääni.

 • Keskialueen diskanttikalotit ja bassokaiutin takaavat kristallinkirkkaan äänen

  Keskialueen diskanttikalotit ja bassokaiutin takaavat kristallinkirkkaan äänen

  Valmistaudu huippuluokan äänenlaatuun, jonka varmistavat keskitaajuuksinen Silk dome -kaiutin sekä ultraääninen diskanttinauhakaiutin. Silk-kaiuttimen äänenlaatu on pehmeä ja harsomaisen diskanttinauhakaiuttimen äänenlaatu on dynaaminen. Tuloksena on harmoninen sekoitus vääristymätöntä ja värittämätöntä monipuolista ääntä, joka on kuin silkkiä korville.

 • Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatuilla kaiutinliittimillä tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • HDMI-lähtö mahdollistaa digitaalisen video- ja äänisignaalin käytön

  HDMI-lähtö mahdollistaa digitaalisen video- ja äänisignaalin käytön

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • 12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen Video DAC muuntaa digitaalisen signaalin analogiseksi käyttäen muuntotekniikka, joka varmistaa, että kaikki yksityiskohdat säilyvät muunnetussa kuvassa. Varjot näkyvät hienovaraisina ja värit ovat tasaiset, mikä takaa elävän ja luonnollisen kuvan. Perinteisessä 10-bittisessä DAC-muunnossa on rajoituksia, jotka näkyvät selkeästi suuria näyttöpintoja ja projektoreita käytettäessä.

 • Toisto: DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) ja CD-kuvalevyt

  Toisto: DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) ja CD-kuvalevyt

  Soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien DVD- ja CD-levyjen kanssa. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) ja CD-kuvalevyt - kaikkia voi toistaa soittimella. SVCD on lyhenne sanoista Super VideoCD. SVCD-levyn laatu on paljon parempi, erityisesti terävyyden suhteen, kuin VCD-levyn, paremman tarkkuuden vuoksi. DivX®-tuen avulla voit nauttia DivX®-koodatusta videokuvasta. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja DVD-levyille.

 • Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Monikanavaäänen standardit, Dolby Digital, perustuvat ihmiskorvan tapaan käsitellä ääntä ja tuottavat laadukasta Surround-ääntä, jonka äänikenttä on erittäin todentuntuinen.

 • Kaukosäätimessä nahkainen tausta, metallinen etuosa ja litteät painikkeet

  Kaukosäätimessä nahkainen tausta, metallinen etuosa ja litteät painikkeet

  Ergonomisesti suunniteltua kaukosäädintä on ilo käyttää. Se on muodoiltaan täydellisen sulava ja painoltaan ihanan kevyt. Kätevän metallinhohtoisen etupuolen näppäimistön vastapainona takakansi on aitoa nahkaa. Lisäksi tyylikäs, tarkasti suunniteltu näppäimistö tekee selaamisesta nautinnollista. Koe loistavan suunnittelun ja hallinnan edut.

 • Laadukas alumiinikotelo ja puiset kaiuttimet

  Laadukas alumiinikotelo ja puiset kaiuttimet
 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

 • Kokonaislähtöteho 150 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 150 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita