RC_DVD

  Yleiskaukosäädin

  Kätevä kaukosäädin

  Helppokäyttöinen ja älykäs yleiskaukosäädin TV-kanavien vaihtamiseen ja DVD:n tai videonauhurin toimintojen hallintaan merkistä riippumatta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yleiskaukosäädin

2 laitteen yleiskaukosäädin: TV ja DVD SRU1020/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Kätevä kaukosäädin

Sopii yli 800 merkille

 • Erinomainen kaukosäädin helppoon DVD-nautintoon!

  Tällä kaukosäätimellä voit ohjata kaikkia TV:n ja DVD-laitteen/-tallentimen perustoimintoja. Sen avulla DVD-elokuvan katselu tai TV-kanavien vaihtelu on todella nopeaa ja vaivatonta.

 • Ergonominen muoto – mukava käyttää ja käsitellä

  Pyöreä muoto sopii mukavasti käteen, käyttäminen on jouhevaa ja luonnollista – ja ohjain on todella tyylikkään näköinenkin!

 • Oppimistoiminto kopioi muiden kaukosäätimien toimintoja

  Käyttäjä voi asettaa alkuperäisen kaukosäätimen viisi suosikkitoimintoa kopioimalla alkuperäisen kaukosäätimen lähettämän signaalin. Jos nämä ovat käyttäjän tai käyttäjien suosikkikanavia, on mahdollista jopa lukita kaukosäätimestä muiden kanavien valitseminen.

 • Laitemerkkien automaattinen haku

  Uuden kaukosäätimen ottaminen käyttöön on vaivatonta: voit määrittää kaukosäätimen hakemaan automaattisesti laitettasi parhaiten vastaavaa koodia.

 • Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

  Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

 • URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta

  Saat kaukosäätimellesi täydellistä tukipalvelua Philips URC -sivustosta, jossa on ilmoitettu kaikkien merkkien kaikki koodit.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita