Pronto

  Kotiteatterin ohjauspaneeli

  Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

  Erittäin ohuessa Pronto TSU9300 -laitteessa on upea 7,1 cm (2,8") QVGA-kosketusvärinäyttö ja paljon toimintoja. Sen tyylikäs muotoilu ja kiiltävänmusta alumiiniviimeistely sopii mihin tahansa moderniin sisustukseen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • Ergonominen muotoilu mahdollistaa käytön yhdellä kädellä

  Erittäin ohut kaukosäädin on erityisesti muotoiltu niin, että sitä voi käyttää helposti yhdellä kädellä.

 • Käyttöliittymää voi muokata oman maun ja toiveiden mukaan

  Käyttöliittymän voi muokata täysin käyttäjän oman maun ja toivomusten mukaan. Kosketusnäytössä näkyvät vain useimmin käytetyt laitteet ja painikkeet. Lisäksi käyttäjä voi valita käyttöliittymän ulkoasun (taustan, kuvakkeet, painikkeet, värit).

 • Uusi muotoilu, jossa on upotettu näyttö

  Upotetulla näytöllä tarkoitetaan sitä, että näyttö istuu sopusuhtaisesti koteloon

 • Musiikkipalvelimen ohjain, jossa on intuitiivinen pyörivä kohdistin

  Ohjain on heti valmis ohjaamaan käyttäjän musiikkipalvelinta, kuten Escient Fireball. Musiikkipalvelimen käyttöliittymä näkyy kaukosäätimessä. Musiikin kuuntelu on helppoa ilman televisiota, jonka käyttö on yleensä edellytys musiikkipalvelimen käyttöliittymän katsomiseen. Tämä ominaisuus yhdessä ergonomisen peukalopyörän kanssa helpottaa kappaleiden ja soittolistojen valintaa sekä vapauttaa TV-ruudun muuhun käyttöön.

 • Esimääritetty valaistuksen ohjain (Lutron RadioRa)

  Esimääritetty valaistuksen ohjain sisältää koko näytön kokoisen käyttöliittymän, joka ohjaa valaistusta, tunnelmaa ja yksittäisiä himmentimiä. Näytössä näkyy myös tiedot koko asunnon valaistuksesta, joten käyttäjä tietää missä valot ovat käytössä ja missä eivät.

 • Käytä digitaalisia tiedostoja Windows MCE -tietokoneella

  Pronto-ohjauspaneelista saadaan Windows MCE -yhteensopiva kolmannen osapuolen ohjelmistolla. Voit käyttää digitaalisia tiedostoja MCE-tietokoneestasi ohjauspaneelin avulla.

 • Ohjaa piilossa tai toisissa huoneissa olevia laitteita

  Jatkeita, jotka kasvattavat kaukosäätimen kantamaa, on saatavana sekä langallisina että langattomina versioina. Käyttäjä voi hallita kaapeissa tai muissa huoneissa olevia laitteita yhdellä kaukosäätimellä.

 • Tarkan 2,8 tuuman värikosketusnäytön kontrasti on erinomainen

  Tarkassa 7,1 cm (2,8") kosketusvärinäytössä on upea kontrasti ja elävät värit.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita