Tämä hilloke on loistava jälkiruoka, etenkin vaniljajäätelön kanssa tarjoiltuna.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 600 g banaania
- 5,5 dl vettä
- 3 rkl rommia
- ½-1 tl jauhettua kanelia + hieman koristeluun
- 50 g sokeria
Ohjeet
- Kuori ja viipaloi banaanit.
- Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin ja lisää 5,5 dl vettä. Sulje kansi ja valitse hillokeohjelma.
- Kun ohjelma on päättynyt, paina manuaalisen sekoituksen painiketta lyhyesti kerran tai kaksi. Voit kaataa osan nesteestä pois ennen sekoittamista, jos haluat hillokkeesta sakeampaa.
- Avaa kansi. Koristele kanelilla ja tarjoile pannukakkujen, jäätelön tai kakun kanssa.
- Vinkki: Voit korvata puolet vedestä kookosmaidolla. Voit halutessasi jättää rommin pois.
Rusinat antavat hillokkeeseen oman kivan lisänsä.