Terveellinen ateria jokaiseen päivään
Annoksia 1 p, Kypsennysaika 35 m
Ainekset
- 300 g riisiä
- 2 puristettua valkosipulinkynttä
- 3 rkl seesamiöljyä
- 1 kurkku
- 1 porkkana
- 1 daikon-retikka
- 50 g soijapavun ituja
- 2 rkl öljyä
- 200 g ohuita pihvisuikaleita
Ohjeet
- Keitä riisi riisikeittimessä. Kiehauta suuri kattilallinen suolattua vettä.
- Sekoita keskenään yksi valkosipulinkynsi, kaksi ruokalusikallista seesamiöljyä ja suolaa maun mukaan. Raasta kurkku, porkkana ja retikka monitoimikoneen raastinterällä ohuiksi tulitikun kokoisiksi suikaleiksi ja sekoita kaikkiin kasviksiin hieman valkosipuliseosta.
- Kuumenna wokpannussa öljyä ja paista pihvisuikaleet soijakastikkeen, sokerin ja lopun valkosipulin kanssa.
- Laita kasvikset ja pihvisuikaleet riisin päälle ja ruiskuta päälle hieman seesamiöljyä. Tarjoile gochujangin kanssa.
- Kokonaisvalmistusaika 35 minuuttia