LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  Mahtavaa TV-viihdettä Full HD LED -näytöllä

  Koe Philips Motivo Full HD -näytön loistava multimedian toistokyky. Digitaalisen TV-virittimen, HDMI-tulon ja tehokkaan äänentoiston ansiosta se on erinomainen valinta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED-taustavalaistu LCD-näyttö

Motivo, 21, 5" (54, 6 cm), Full HD -näyttö 221TE4LB1/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Mahtavaa TV-viihdettä Full HD LED -näytöllä

jossa digitaalinen TV-viritin

 • Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

 • SmartContrast 20000000:1 tuottaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast 20000000:1 tuottaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  Haluatko LCD-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. SmartContrast lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • SmartPicture: optimaalinen näyttöelämys

  SmartPicture: optimaalinen näyttöelämys

  SmartPicture on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartPicture optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • Incredible Surround parantaa äänen laatua

  Incredible Surround parantaa äänen laatua

  Incredible Surround on Philipsin oma äänitekniikka, joka laajentaa merkittävästi äänikenttää ja luo näin sävähdyttävän musiikkielämyksen. Incredible Surround yhdistää vasemman ja oikean kaiuttimen ääniä uudenaikaisella vaihesiirtymätekniikalla, mikä ikään kuin etäännyttää kaiuttimia toisistaan. Tämä tehostaa stereovaikutelmaa huomattavasti ja luo entistä luonnollisemman ääniympäristön. Incredible Surround synnyttää syvemmän ja leveämmän Surround-vaikutelman ilman lisäkaiuttimia.

 • HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

  HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

  HDMI-liitännällä varustettu laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta sekä videokamerasta.

 • LED-tekniikalla luonnolliset värit

  Valkoiset LED-valot ovat puolijohdelaitteita, jotka syttyvät aina heti täyteen kirkkauteensa. LED-valot eivät sisällä elohopeaa, joten niiden kierrätys ja hävittäminen on ympäristöystävällistä. LED-valojen ansiosta LCD-taustavaloa voi hallita tarkasti, mikä takaa erinomaisen kontrastisuhteen. Lisäksi koko näytön tasainen kirkkaus parantaa värien toistotarkkuutta.

 • Kiinteä digitaalinen TV-viritin mahdollistaa TV:n katsomisen PC-näytöstä

  Näytön kiinteä digitaalinen TV-viritin korkealaatuisten TV-signaalien vastaanottamiseen ja näyttämiseen useista eri lähteistä.

 • SmartSound valitsee äänentoiston parhaan tilan

  SmartSoundin avulla voit valita erilaisia tiloja, kuten Movie, Games tai Music. Siten toiminto optimoi äänen aktivoimalla automaattisesti esimääritetyt taajuudet

 • USB upeaa MP3-ääntä ja JPEG-kuvien toistoa varten

  USB-multimedialiitännän avulla voit käyttää JPEG-kuvia ja MP3-musiikkia ilman PC:tä. Liitä USB-laite suoraan näyttöön ja nauti suosikkimusiikistasi tai katsele kuvia näytön käyttäjäystävällisen sisältöselaimen avulla, jota voi käyttää helposti mukana tulevan kaukosäätimen avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita