Ohut LED-TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pht5210_12/24pht5210_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Ohut LED-TV

  Ohut LED-TV

  Suunniteltu sopimaan kaikkialle. Erittäin ohut Digital Crystal Clear -tekniikalla varustettu 5210-sarjan LED-TV sisältää kaikki ominaisuudet, joita huippuluokan Philips-televisiolta voi odottaa. Kapea siluetti ja puhtaan valkoinen kehys tekevät siitä myös tyylikkään sisustuselementin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

5200 series Ohut LED-TV

60 cm (24"), LED-TV, DVB-T/T2/C 24PHT5210/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ohut LED-TV

Digital Crystal Clear -tekniikka

 • 100 Hz:n PMR-tarkkuus – virheettömät liikkuvat kuvat

  100 Hz:n PMR-tarkkuus – virheettömät liikkuvat kuvat

  Perfect Motion Rate -tarkkuus parantaa jokaisen yksittäisen kuvan kuvanlaatua, sillä siinä yhdistyvät Philipsin näyttötekniikka ja edistynyt videoprosessointitekniikka. Katselitpa sitten pelejä, urheilulähetyksiä tai toimintaelokuvia, voit aina nauttia uskomattoman tarkasta ja sulavasta liikkuvasta kuvasta.

 • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  Jaa elämyksesi. Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

 • Valkoinen väri tekee huoneesta kuin huoneesta modernin tyylikkään

  Ansaitset pienen television, joka tuottaa upeaa kuvaa ja näyttää tyylikkäältä. Yhdistämällä elegantin valkoisen reunan ja hienostuneen harjatun metallipinnan olemme suunnitelleet laitteen, joka sopii saumattomasti moderniin sisustukseen.

 • Pieni kannettava TV: siellä missä sinäkin

  Tyylikkään, pienen ja kevyen television avulla voit katsoa lempiohjelmaasi keittiössä, seurata uutisia autotallissa ja katsoa peliä takapihalla. Tämä TV kulkee mukanasi lähes mihin tahansa!

 • Huippuohuen reunan ansiosta näyttöön mahtuu enemmän kuvaa

  Perinteisissä televisioissa on kuvaa kehystävä reunus. Tämän TV:n huippuohuen reunan ansiosta voit kuitenkin nauttia televisioviihteestä koko ruudun täydeltä.

 • Digital Crystal Clear: tarkkuutta, jonka haluat jakaa

  Philipsin Digital Crystal Clear -tekniikan ansiosta kuva näyttää luonnolliselta mistä tahansa lähteestä. Voit nauttia suosikkisarjoista ja uutisista tai katsella videoita ystävien kanssa – kuvassa on aina ihanteellinen kontrasti, eloisat värit ja upea tarkkuus.

 • Kaksi HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Vähennä johtoviidakkoa käyttämällä yhtä HDMI-kaapelia kuva- ja äänisignaalin välittämiseen laitteista televisioon. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. HDMI-liitännän ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen, digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen ohjaamiseen.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää televisiota tietokoneen näyttönä

  Voit käyttää televisiota tietokoneen näyttönä yhdistämällä laitteet VGA-kaapelilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita