laajakuvataulutelevisio

  laajakuvataulutelevisio

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tämän Philips Cineos -taulutelevision Pixel Plus 2 HD-, Ambilight 2- ja uusin LCD-tekniikka sekä moottoroitu kiertojalusta tarjoavat erinomaisen katseluelämyksen. Digitaalinen tallennusvälineen lukija mahdollistaa laajat yhteydet multimediasisältöön. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cineos laajakuvataulutelevisio

32", LCD, HD Ready 32PF9830/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

Pixel Plus 2 HD- ja Ambilight 2 -tekniikalla

 • HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  Nauti aidon teräväpiirtotelevisiokuvan poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-digisovittimien tai Blu-ray-levyjen katsomiseen. HD Ready -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät teräväpiirtosignaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus on 720 pikseliä ja 1080i signaalia 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Pixel Plus 2 HD tuo enemmän yksityiskohtia, syvyyttä ja terävyyttä

  Pixel Plus 2 HD tuo enemmän yksityiskohtia, syvyyttä ja terävyyttä

  Pixel Plus 2 HD tarjoaa ainutlaatuisen kuvan, jossa yhdistyvät äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, suurempi syvyys, elävät värit ja pehmeä ja luonnollinen liike, olipa lähteenä tavallinen TV, teräväpiirtotelevisio tai multimedialaite. Kukin sisääntulevan kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mistä seuraa luonnollisempi kuva. Pixel Plus 2 HD myös havaitsee ja vähentää pakatun multimediasisällön häiriöitä, mikä takaa selkeän ja veitsenterävän kuvan. Digitaalinen kohinanvaimennus varmistaa, että kuva on täysin pehmeä, mutta samalla veitsenterävä.

 • Kaksikanavainen aktiivinen Ambilight parantaa katselukokemusta

  Kaksikanavainen aktiivinen Ambilight parantaa katselukokemusta

  Ambilight parantaa koko katselukokemusta merkittävästi tuottamalla näyttökuvan värejä ja kirkkautta tehostavaa valoa ympäristöön. Se tekee katselukokemuksesta aivan uudenlaisen ja auttaa sinua uppoutumaan täydellisesti katselemaasi sisältöön. Se luo tunnelmaa, tekee katselusta rennompaa ja auttaa katsojaa erottamaan kuvan yksityiskohdat, kontrastit ja värit tarkemmin. Ambilight määrittää taustavalon värit automaattisesti ja itsenäisesti vastaamaan näytöllä vaihtuvia värejä.

 • HD LCD WXGA -näyttö, tarkkuus 1366 x 768p

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, joka tarjoaa 1366 x 768 pikselin resoluution. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja häiriöttömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • 2 integroidun NXT Monolith -kaiuttimen suorituskyky on huippu luokkaa

  Mullistavaa NXT-äänitekniikkaa kehittämällä on nyt muodostettu uusi Monolith-kaiutintekniikka. Tässä tekniikassa television ulkopinta toimii kaiutinkalvona, joten kaiuttimet ovat käytännössä näkymättömiä. Tuloksena on upeaa muotoilua ja puhdasta, suoraviivaista ääntä.

 • Mukana yhteensopiva muotoiltu teline, jossa on moottoroitu kiertonivel

  Korkealaatuinen teline on suunniteltu nimenomaan tälle televisiolle, ja sen avulla taulutelevisio on helppo sijoittaa poraamatta seinään reikiä. Nauti parhaan katselukulman hakemisesta taianomaisesti "näppituntumalla" käyttämällä telineen moottoroitua kiertoniveltä TV:n kaukosäätimellä. Kiertonivel kiertyy yhteensä 60 astetta (30 astetta molempiin suuntiin), ja muistiin voi tallentaa keskiasennon ja "edellisen asennon". Johtojen hallinta sijaitsee huomaamattomasti telineen takaosassa. Tämä teline sopii täydellisesti lisävarusteena saatavaan lattiajalustaan.

 • USB- ja muistikorttipaikka multimedian välittömään käyttöön

  Katso ja jaa elokuvia, valokuvia ja musiikkia välittömästi. Muistikorttipaikka on yhteensopiva seuraavien korttityyppien kanssa: Compact Flash I ja II, Memory Stick, SD Card ja Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (jopa 2 Gt) sekä Multi Media Card. Laita vain muistikortti TV:n sivulla olevaan korttipaikkaan ja avaa kortille tallennetut multimediatiedostot. USB-paikan avulla voi avata useimpien USB-korttien ja digitaalikameroiden (USB-muistiluokan laite) multimediatiedostot.

 • Uudenaikaisimmat ja korkealaatuisimmat HDMI- ja DVI-I-yhteydet

  HDMI ja DVI-I luovat pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden lähteestä näytölle. Kun signaalia ei välillä muuteta analogiseksi, tuloksena on kohinaton kuva. Täydellinen signaali välkkyy vähemmän, minkä seurauksena kuva on kirkkaampi. HDMI etsii automaattisesti lähdelaitteen korkeimman lähtöresoluution. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa, mutta siihen sisältyy myös digitaalinen ääni. HDMI ja DVI-I käyttävät HDCP-kopionsuojausta. DVI-I-tulo on yhteensopiva analogisen Progressive Scan -toiminnon sekä HDTV- ja (VGA) PC-signaalien kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita