Essence

LCD-TV

  Essence

  LCD-TV

  Vain kuva seinällä

  Essence TV yhdistää uusimman HD-tekniikan erittäin ohueen muotoiluun. Näyttö on liitetty keskittimeen yhdellä kaapelilla. Ei enää kaapelisotkua. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vain kuva seinällä

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan.

 • 100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD -näytön ansiosta liike pysyy terävänä. Double Frame Rate Insertion -toiminto jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 2 millisekuntia. Nyt kuva pysyy selkeänä, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa.

 • Vaivaton kiinnitys seinään

  Vaivaton kiinnitys seinään

  Essencen älykäs seinäteline takaa näytön vaivattoman kiinnityksen. Essencen älykäs seinäteline on kaareva, ja se on helppo kiinnittää seinään. Näytön taustapuolen koukut kiinnitetään telineeseen. Näyttö on helppo suoristaa, vaikka teline ei olisikaan aivan suorassa.

 • Ohut näyttö ja minimalistinen muotoilu

  Ohut näyttö ja minimalistinen muotoilu

  Erittäin ohuen Essence-näytön minimalistinen muotoilu on toteutettu oikeilla materiaaleilla. Näytön ohuus suorastaan sulauttaa kuvan seinään. Kuvia ympäröivä kehys on niin pieni, ettei se muuta teekään kuin kehystää kuvan.

 • Yksikaapelinen liitäntäkeskitin estää kaapelisotkut

  Yksikaapelinen liitäntäkeskitin estää kaapelisotkut

  Keskittimen ja näytön välillä on vain yksi kaapeli. Kaapelisotkun voi piilottaa pois näkyvistä ja liittää keskittimeen. Kaapeli kuljettaa myös verkkovirran, joten näyttöä varten ei tarvita erillistä verkkojohtoa.

 • HD Ready ja 1080p takaavat parhaan mahdollisen Full HD -kuvan

  Nauti aidon Full HD -teräväpiirtotelevisiosignaalin poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-lähetysten, Blue-ray DVD:n tai HDVD:n vastaanottamiseen. Suojattu HD Ready 1080p -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen Full HD -teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät HDTV-signaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka 1920 x 1080 pikselin resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus 1080i signaalia 24, 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • 2250 biljoonan värin käsittely

  Edistynyt värinkäsittely luo eloisan ja luonnollisen kuvan. Kolme värikanavaa (RGB) on optimoitu 17-bittisellä tarkkuudella, joka tukee 2250 biljoonan värin käsittelyä. Värit ovat eloisia, mutta kuva on samalla hyvin tarkka. Edistyneet algoritmit tunnistavat hienovaraiset sävyerot ja ihonvärit ja toistavat ne äärimmäisen aitoina.

 • Uskomattoman tarkat mustat yksityiskohdat dynaamisella kontrastisuhteella 66000:1

  Haluatko LDC-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. Dynaaminen kontrasti lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • Integroitu digitaalinen viritin DVB-T-vastaanottoon

  Integroidulla DVB-T-digitaalivirittimellä voit vastaanottaa digitaalista maanpäällistä TV-signaalia ilman erillistä digisovitinta. Nauti laadukkaasta TV-ohjelmasta.

 • DLNA PC -ohjain tietokoneen ja kotiverkon selaamiseen

  PC-linkin avulla pääsee helposti valokuva- ja musiikkisisältöön joka on tietokoneella tai kotiverkossa. Se käyttää DLNA-protokollaa käyttävää Ethernet (LAN) -yhteyttä, joka varmistaa, että DLNA-sertfioidut tuotteet ovat yhteensopivia. Yhdistämällä televisiosi kotiverkkoon, pääset käyttämään kaikkia DLNA-sertifioituja laitteita. Selaa digikuvia tietokoneelta tai musiikkitiedostoja langattomasta kotiverkosta. Television helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo tämän ominaisuuden käyttöösi yhdellä painikkeen painalluksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa
 • Kuvaruudun enimmäissyvyys: 49,8 mm

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita