LCD-TV

  LCD-TV

  Viritä aistisi

  Uppoudu kiehtovaan katselukokemukseen. Tässä televisiossa on LED Lux -näyttö, MPEG4 HDTV*, Perfect Pixel HD Engine, Perfect Motion, Perfect Colors ja Perfect Contrast sekä Ambilight Spectra 2. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Viritä aistisi

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Ambilight Spectra 2 tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra 2 tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra 2 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä Philipsin patentoitu tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Ambilight Spectra 2:n ansiosta elokuvat todella heräävät eloon!

 • Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan.

 • 100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD -näytön ansiosta liike pysyy terävänä. Double Frame Rate Insertion -toiminto jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 2 millisekuntia. Nyt kuva pysyy selkeänä, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa.

 • LED Lux -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus

  LED Lux -näytön kontrasti on markkinoiden tarkin ja kirkkaus sekä väri ovat uskomattoman hienoja. Uusia vallankumouksellisia LED-lamppuja käytetään LCD-näytön taustavalona. Yli tuhatta LED-lamppua ohjataan valikoiden. Ne luovat kirkkaisiin kuva-alueisiin kirkkaan valon. Tummilla alueilla ja tummissa kohtauksissa ne himmennetään matalimmalle tasolle. Kuvien musta on mahdollisimman syvä samalla, kun vaaleiden alueiden valoisuus ja värit ovat erittäin kirkkaita. Tuloksena on kuva, jonka kontrasti, terävyys ja värikkyys on uskomaton.

 • Dynaaminen kontrasti 2.000.000:1 äärimmäisen kirkkaisiin kuviin

  Haluatko litteän LCD-näytön, jossa on terävä kontrasti ja elävät kuvat? Sen toteuttaa näytön taustavalon LED-lamppujen ainutlaatuinen paikallinen himmennys. Se luo valon siihen kohtaan kuvaa, jossa sitä tarvitaan, ja pitää tummat alueet erittäin mustina. LED-lamppujen himmennys mahdollistaa verrattoman dynaamisen kontrastisuhteen 2.000.000:1. Ensimmäistä kertaa kuvien syvä musta ja elävät värit toistetaan hämmästyttävällä tarkkuudella.

 • HD Ready ja 1080p takaavat parhaan mahdollisen Full HD -kuvan

  Nauti aidon Full HD -teräväpiirtotelevisiosignaalin poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-lähetysten, Blue-ray DVD:n tai HDVD:n vastaanottamiseen. Suojattu HD Ready 1080p -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen Full HD -teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät HDTV-signaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka 1920 x 1080 pikselin resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus 1080i signaalia 24, 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Wide Color Gamut LCD -näyttö näyttää värit kirkkaina

  x.v.Color takaa realistisen värintoiston. Se toistaa kaikki värisävyt ja tarjoaa laajan värialueen, jossa on lähes kaksinkertainen sävymäärä verrattuna sRGB-väritilaan. x.v.Color tuottaa sävynvaihteluja, jotka ovat hyvin lähellä ihmissilmän tunnistamia sävyjä – se parantaa jopa teräväpiirtovideon laatua. x.v.Color-yhteensopivissa televisioissa kuvanlaatu on lähes yhtä hyvä kuin tallennushetkellä.

 • 2250 biljoonan värin käsittely

  Edistynyt värinkäsittely luo eloisan ja luonnollisen kuvan. Kolme värikanavaa (RGB) on optimoitu 17-bittisellä tarkkuudella, joka tukee 2250 biljoonan värin käsittelyä. Värit ovat eloisia, mutta kuva on samalla hyvin tarkka. Edistyneet algoritmit tunnistavat hienovaraiset sävyerot ja ihonvärit ja toistavat ne äärimmäisen aitoina.

 • MPEG4 HDTV -vastaanotto DVB-T- ja DVB-kaapelivirittimen kautta*

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080p -laajakuvatarkkuus. Tämä on suurin mahdollinen HD-tarkkuus, joka takaa upean kuvanlaadun. HDTV:llä voit vastaanottaa maanpäällisessä antenniverkossa lähetettyjä teräväpiirtolähetyksiä kiinteän virittimen ansiosta. Se tukee maanpäällistä ja kaapeli-DVB-signaalia MPEG-2- ja MPEG-4-muodossa. Kuvan ja äänen laatu on erinomainen ilman erillistä digisovitintakin.

 • 4 HDMI-tuloa ja Easylink Full HD -teräväpiirtoliitäntään

  EasyLink käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen TV:n ja liitettyjen laitteiden välillä. EasyLinkin ansiosta TV:n ja liitettyjen laitteiden päätoimintojen ohjaamiseen tarvitaan vain yksi kaukosäädin. HDMI-tekniikalla muodostetaan pakkaamaton digitaalinen RGB-yhteys kuvalähteen ja kuvaruudun välille. HDMI:ssä käytetään HDCP-kopiointisuojausta. Koska taustapuolella on kolme HDMI-tuloa ja sivulla yksi, voit liittää television useisiin kiintolevylähteisiin, esimerkiksi digisovittimeen, Blu-ray-soittimeen, pelikonsoliin tai digivideokameraan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa
 • DVB-T MPEG4 vain: Ranska, Espanja, Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. DVB-C MPEG4 vain tietyiltä palveluntarjoajilta: Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. Uusimmat tiedot saatavissa TV:n tyyppikilvessä tai osoitteessa via www.philips.com/support tyyppinumeron tiedoissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita