Fidelio

Philips Fidelio

Nano-kotiteatterikaiutin

  Philips Fidelio

  Nano-kotiteatterikaiutin

  Pieni mutta mahtava

  Philips Fidelio B1 nano -elokuvakaiutin tarjoaa voimakkaan, realistisen ja mukaansa tempaavan äänen uskomattoman pienessä paketissa. Langattomuuden ja selkeälinjaisen suunnittelun ansiosta se sopii luonnolliseksi osaksi mitä tahansa kotiteatteriympäristöä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Nano-kotiteatterikaiutin

5.1-kanavainen langaton subwoofer, Bluetooth® aptX ja AAC, 1 HDMI ARC -tulo ja -lähtöliitäntä, Microbeam-tekniikka B1/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Pieni mutta mahtava

Ällistyttävä elokuvaääni

 • Microbeam-tekniikalla saadaan aikaan todella immersiivinen äänentoisto

  Microbeam-tekniikalla saadaan aikaan todella immersiivinen äänentoisto

  Microbeam-tekniikan avulla pystytään luomaan voimakas ja tarkka äänentoisto pienillä kaiuttimilla. Kaiuttimen neljä herkkää kaiutinelementtiä (kaksi sivuilla ja kaksi keskellä) on suunnattu niin, että ne tuottavat 180 asteen äänikuvan ja erittäin leveän kuuntelualueen. Lopputuloksena on kompakti ja dynaaminen kotiteatterikaiutin, joka vie sinut keskelle elokuvan tapahtumia.

 • Diskanttiääniohjaimien ansiosta kuulet pienimmätkin yksityiskohdat.

  Diskanttiääniohjaimien ansiosta kuulet pienimmätkin yksityiskohdat.

  Kaiuttimen päällä olevat diskanttiääniohjaimet toistavat ylä-äänet upean kirkkaina. Kummassakin ohjaimessa on yksi neodyymimagneetilla varustettu pehmeä diskanttikalottikaiutin, jota ohjaa oma vahvistin. Ohjaimen 18 reikää ovat erikokoisia, jotta äänenpaine olisi tasainen reikien välillä. Lopputuloksena on diskanttiryhmää jäljittelevä asetelma, jossa jokainen reikä toimii ikään kuin erillisenä, eri puolille suunnattuina diskanttina ja heijastaa ääntä kuuntelijaa kohti seinien kautta.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Uskomattoman kompakti ja tilaa säästävä

  Uskomattoman kompakti ja tilaa säästävä
 • Ohut langaton subwoofer voidaan sijoittaa vaaka-tai pystyasentoon

  Ohut langaton subwoofer voidaan sijoittaa vaaka-tai pystyasentoon
 • 5.1-kanavainen äänilähtö

  B1 on varustettu 6-kanavaisella vahvistimella, joka tuottaa 5.1-tilaäänen loistavalla äänenlaadulla. 5.1-tilaääni tuotetaan käyttämällä etukaiutinparin lisäksi keskikaiutinta, takakaiutinparia ja subwooferia. Järjestelmä tukee myös digitaalista Dolby Pro Logic 2 -tilaääntä.

 • Ohut ja kompakti subwoofer takaa syvän ja voimakkaan bassotoiston

  Suuret, tilaa vievät subwooferit on aika jättää menneisyyteen. Tämä subwoofer vie syvyyssuunnassa tilaa vain 86 mm, joten se on helppo sijoittaa huomaamattomasti kaiken kokoisiin kotiteattereihin. Kompakti koko ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joutuisit tinkimään äänenlaadusta. Kuudennen asteen racetrack-kaistanpäästökotelo on viritetty kahdelle eri taajuudelle kahden refleksiputken avulla, jolloin saadaan aikaan laajempi taajuusvaste.

 • Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI-tuloliitännän kautta

  Nauti elämää suuremmasta 3D-toistosta ja kristallinkirkkaasta 5.1- tai 7.1-äänestä liittämällä soittimen HDMI-liitäntä ei-3D-AV-vastaanottimesi liitäntään.

 • Dolby Digital ja DTS

  Siirry digitaaliaikaan ja ota kaikki irti musiikista ja elokuvista. Stereomusiikki kuulostaa erinomaiselta, koska Dolby Digital ja DTS Digital Surround parantavat digitaalista musiikkia ja kuvaa ja tekevät kotiteatterin kaiuttimen surround-äänestä todella mukaansatempaavaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita