Heritage Audio

Komponentti-hifi-järjestelmä

  Heritage Audio

  Komponentti-hifi-järjestelmä

  Hulluna ääneen

  Uppoudu ammattilaistasoiseen äänentoistoon uudella Philipsin komponenttirakenteisella hifijärjestelmällä, jossa on silkkinen diskanttikalotti. Tyylikkäät puiset kaiuttimet ja alumiinikuori parantavat äänen laatua, tarkkuutta ja hallittavuutta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Heritage Audio Komponentti-hifi-järjestelmä

Silkkinen diskanttikalotti, 100 W MCM772/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Hulluna ääneen

Nauti hifi-musiikista

 • MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienemmiksi äänenlaadun heikkenemättä merkittävästi. MP3- ja WMA-pakkausformaattien ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista Philips-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiininen painevalettu rakenne on kevyt ja kestävä. Korkeisiin lämpötiloihin suunniteltu kotelo kestää kovaakin kulutusta.

 • Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Diskanttikalotin silkkinen kalvo on merkittävästi parempi kuin tavallisissa diskanttikaloteissa käytetty kalvomateriaali. Kalvossa käytetyllä silkillä on paremmat ääntä vaimentavat ominaisuudet, eikä sen pehmeä materiaali päästä ääntä säröilemään. Tuloksena diskanttikalotissa syntyy pehmeä, lämmin ja laaja-alainen ääni.

 • Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatuilla kaiutinliittimillä tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • Puiset kaiuttimet antavat luonnollisen äänen

  Puiset kaiuttimet antavat luonnollisen äänen

  Luonto tuottaa parasta. Yksi parhaimmista materiaaleista on puu, sillä sen akustiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen materiaalin äänentoistolaitteisiin ja soittimiin. Puun käyttämisellä pianojen ja viulujen kaltaisten soittimien valmistusaineena on hyvät syynsä - samasta syystä näiden kaiuttimien kotelot on valmistettu puusta. Nauti puisten kaiuttimien tarjoamasta rikkaasta ja realistisesta kuuntelukokemuksesta.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Korkealaatuinen komponenttirakenne ja jalusta

  Korkealaatuinen komponenttirakenne ja jalusta

  Komponenttirakenteiseen mikrosarjaan kuuluu jalusta, jossa on neljä kolmikulmaista jalkaa. Se voi estää tärinän, ylikuumenemisen sekä vahvistimen ja CD-laitteen elektromagneettisen säteilyn aiheuttamat häiriöt eri äänitaajuuksissa. Lopputuloksena on tasainen ja korkealaatuinen äänentoisto.

 • Kokonaislähtöteho 100 W RMS

  Kokonaislähtöteho 100 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 100 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Korkeat ja matalat äänet kohdalleen basso- ja diskanttisäädöllä

  Basso ja diskantti ovat taajuuskorjaimen ominaisuuksia, jotka säätelevät matala- ja korkeataajuisten äänten tasoa. Basso säätelee musiikin matalien taajuuksien vahvuutta ja diskantti korkeiden taajuuksien vahvuutta. Ylä- ja alapainikkeilla kuuntelija voi painottaa korkeita ja matalia ääniä tai jättää basson ja diskantin alkuperäisten asetusten mukaan tasaisiksi. Basso- ja diskanttisäädöllä musiikin saa kuulostamaan juuri siltä kuin haluaa.

 • Basso- ja diskanttiäänien tehostus

  Äänimaisemassa ihmiskorva ei erota kovinkaan hyvin korkeita ja matalia taajuuksia erityisesti pienillä äänenvoimakkuuksilla. Tehostustoiminto vahvistaa basso- ja diskanttiääniä ja luo näin tasapainoisen ääniaistimuksen kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita