PhotoFrame

  PhotoFrame

  Jaa muistosi

  Kuinka monta digitaalista kuvaa tietokoneessasi on piilossa? Katsele, näytä toisille, järjestä ja koe muistosi digikuvista uudelleen Philipsin PhotoFrame™-kuvakehyksen avulla, joka näyttää kuvat loistavan laatuisina - etkä tarvitse tietokonetta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PhotoFrame

17, 8 cm (7") LCD, 16:9 kuvasuhde SPF1007/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Jaa muistosi

 • SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi tarkastelemasi sisällön, säätää värit automaattisesti ja ohjaa taustavalon voimakkuutta digitaalisen kuvan ja videon kontrastin tehostamiseksi dynaamisesti, kun peleissä on tummia värisävyjä. Kun säästötila on valittuna, kontrasti ja taustavalo muuttuvat täydellisiksi toimistosovelluksia varten ja virrankulutuksen vähentämiseksi.

 • imagen takaa terävät ja eloisat värit

  imagen on Philipsin ainutlaatuinen valokuvanparannustekniikka, joka analysoi valokuvat automaattisesti ja korjaa värit sekä säätää kontrastin: imagen erottelee värit, säätää kirkkauden ja korjaa gamman.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Iloa kollaaseista: näytä useita kuvia yhdessä näkymässä

  Diaesitystoiminto kuvien esittämiseen koosteena, jossa kuvia kerätään yhteen automaattisesti ja sattumanvaraisesti. Tarkoituksena on välttää rumia taustareunoja, jotka jäävät näkyviin, jos kuvat ovat pienempiä kuin näyttö.

 • Näytä USB Flash -aseman kuvat ilman tietokonetta

  USB-liitäntä mahdollistaa USB Flash -asemaan tallennettujen valokuvien katselemisen ja jakamisen.

 • Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus määritettyinä aikoina säästää energiaa

  Ajastin käynnistää ja sammuttaa kuvakehyksen valittuun aikaan, mikä vähentää energiankulutusta ympäristömme eduksi ja alentaa sähkönkulutusta kolmanneksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita