Kahvinkeittimet
Täysin automaattinen espressokeitin
Täysin automaattinen espressokeitin

4000 series Täysin automaattinen espressokeitin

Seitsemän kahvilaadun valmistus, Automaattinen maidonvaahdotin, Musta, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8844/01 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Erinomaista espressoa ja herkullista suodatinkahvia

  4000 series

  Täysin automaattinen espressokeitin

  HD8844/01 Etsi samanlaisia tuotteita

  CoffeeSwitch on täysautomaattinen huippuluokan espressokeitin, jolla voi valmistaa sekä täydellistä espressoa että suodatinkahvia. Tähän asti millään kahvinkeittimellä ei ole pystynyt valmistamaan sekä espressoa että suodatinkahvia, sillä niiden valmistuspaineet eroavat paljon toisistaan. Jokainen kupillinen valmistetaan tuoreista vastajauhetuista kahvipavuista! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 699,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Erinomaista espressoa ja herkullista suodatinkahvia

Aina tuoreista pavuista

 • Espressoa tai tavallista kahvia ainutlaatuisella CoffeeSwitch-vivulla

  Nyt saat herkullista suodatinkahvia myös täysautomaattisesta espressokeittimestä! Nauti perinteisestä aamukahvista tai vahvasta espressosta vain kääntämällä vivusta. Paine säädetään espressokeittimen etupuolella olevalla säätimellä. Käännä säädin ylöspäin, kun tahdot täydellistä espressoa, ja alaspäin, kun tahdot perinteistä suodatinkahvia. Säätimen ansiosta CoffeeSwitch-keittimellä voi valmistaa sekä täydellistä espressoa että taivaallista suodatinkahvia.

 • Automaattisella maidonvaahdottimella täyteläinen vaahto vain yhdellä painalluksella

  Automaattisella maidonvaahdottimella sametinpehmeän cappuccinon valmistus on helppoa. Italiassa cappuccinatore-nimellä tunnettu vaahdotin ottaa maidon suoraan tölkistä tai kannusta, vaahdottaa sen ja kaataa vaahdon kuppiin tasaisesti ilman roiskeita.

 • Täyskeraaminen kahvimylly – täyteläistä kahvia

  Nyt voit heittää hyvästit palaneelta maistuvalle kahville. Täyskeraaminen kahvimylly on suunniteltu suojaamaan kahvipapuja ylikuumenemiselta. Keraaminen materiaali on kestävä ja hiljainen käyttää.

 • Aina oikeanlaista kahvia säädettävillä jauhatusasetuksilla

  Myllyn viidellä jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Luo oma kahvisekoituksesi valitsemalla kahvin vahvuus

  Mukautettavilla kahvin lämpötila-, määrä- ja vahvuusasetuksilla saat aina tilanteeseen sopivaa kahvia. Muistitoiminnon ansiosta voit tallentaa jokaisen kupillisen asetukset myöhempää käyttöä varten. Aina erinomaista kahvia lempikupistasi – vain yhdellä painalluksella.

 • Helppokäyttöinen näyttö on vaivaton käyttää

  Laitteen käyttö on vaivatonta, sillä näet näytöltä kaikki tarvittavat tiedot yhdellä kertaa. Valittavissasi on useita eri juomasekoituksia, jotka valmistuvat vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Säädettävä kahvisuutin kaikenkokoisille kupeille

  Olipa lempikuppisi minkä kokoinen tahansa, kahvisuutin on säädettävissä sopivaan asentoon yhdellä kädenliikkeellä. Suuttimen avulla kahvin aromit säilyvät ja kahvi on sopivan kuumaa. Korkeimmassa asennossa suuttimen alle mahtuu jopa 15 cm korkea latte macchiato -lasi.

 • Vaivaton kahvinautinto ja tehokas suorituskyky kompaktissa koossa

  Vaikka keitin on kompakti, sen kahvipapu-, vesi- ja jätesäiliöt ovat suuret. Keitin vie vain vähän tilaa, eikä sen suuria säiliöitä tarvitse täyttää niin usein. Älykkäässä ja täysin automaattisessa keittimessä on erinomainen suorituskyky ja sitä on erittäin helppo käyttää. Vesisäiliön tilavuus on 1,8 litraa ja kahvipapusäiliöön mahtuu kerralla 250 g papuja. Jätesäiliöön mahtuvat jopa 15 käyttökerran jätteet.

 • Täysin irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Suodatinyksikkö on jokaisen täysin automaattisen kahvikoneen sydän. Yksikkö on puhdistettava kerran viikossa. Meidän mallissamme suodatinyksikön käsittely on helppoa yksikön sivulta käsin. Yksikkö irtoaa yhdellä napsautuksella ja se on helppo puhdistaa huuhtelemalla hanan alla.

 • Automaattinen puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma

  Espressokeitin puhdistaa kahvipiirinsä automaattisesti vedellä laitteen käynnistyksen tai sammutuksen yhteydessä. Näin valmistamasi kahvi on aina puhdasta ja mahdollisimman tuoretta. Säännöllinen kalkinpoisto pidentää espressokeittimen käyttöikää. Kun kalkinpoisto on tarpeen, keitin antaa varoituksen. Lisäksi saat tarvittaessa näytölle selkeät ohjeet automaattisen kalkinpoiston suorittamiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita