• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Lampaankare pinjasiemenillä ja yrteillä höystettynä

    Hienostunut ja helppo valmistaa

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 35 m

    Ainekset

    • 100 g pinjansiemeniä
    • 1 appelsiini
    • 25 g persiljaa
    • 25 g basilikaa
    • 100 g leivänmurusia
    • 1 kananmuna
    • 2 huoneenlämpöistä lampaankaretta (8 kyljystä kussakin)
    • suolaa
    • vastajauhettua mustapippuria
    • 2 rkl auringonkukkaöljyä
    • - monitoimikone ja teräosa

    Ohjeet

    • Paahda pinjansiemeniä paistinpannulla 2-3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita, ja anna jäähtyä. Pese appelsiini ja raasta kaksi teelusikallista appelsiininkuorta.
    • Kiinnitä monitoimikoneeseen teräosa. Kaada kulhoon pinjansiemenet, appelsiininkuori, persilja, basilika, leivänmuruset ja kananmuna ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Seos voidaan valmistaa edellisenä päivänä ja säilyttää jääkaapissa tarjoiluun asti.
    • Lämmitä uuni 225 asteeseen. Mausta lampaankyljykset maun mukaan suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista lampaankyljyksiä 1-2 minuutin ajan.
    • Ota kyljykset pannulta ja aseta ne uunivuokaan luut ylöspäin. Peitä ne molemmilta puolilta pinjansiemenyrttiseoksella.
    • Ota kyljykset uunista ja anna jäähtyä 10 minuuttia ennen leikkaamista osiin. Herkullinen vihreiden papujen ja paistettujen perunoiden kera.
    • Valmistusaika 35 minuuttia (+ 10 minuuttia vetäytymiseen)
    Lampaankare Pinjasiemenillä Ja Yrteillä Höystettynä | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.