Kahvinkeittimet
Täysin automaattinen espressokeitin
Täysin automaattinen espressokeitin

3100 series Täysin automaattinen espressokeitin

Kolmen kahvilaadun valmistus, Klassinen maidonvaahdotin, Musta, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8831/01 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Täydellistä kahvia yhdellä painalluksella

  3100 series

  Täysin automaattinen espressokeitin

  HD8831/01 Etsi samanlaisia tuotteita

  Valmista täydellistä espressoa tuoreista pavuista laitteen täyskeraamisella kahvimyllyllä. Helppokäyttöisestä näytöstä valitset kahvin vahvuuden, lämpötilan ja määrän vaivattomasti. Perinteisellä maidonvaahdottimella puolestaan valmistat täydellistä maitovaahtoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Täydellistä kahvia yhdellä painalluksella

Helppokäyttöinen näyttö

 • Espressoa vastajauhetuista pavuista yhdellä painikkeen painalluksella

  Valmista vastajauhetuista pavuista täydellinen espresso tai vaikka kaksi. Kahvi valmistuu muutamassa sekunnissa ja vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Herkullinen maitovaahto perinteisellä vaahdottimella

  Klassisella maidonvaahdottimella, jota baristat kutsuvat ”pannarelloksi”, höyrytät maitovaahdon cappuccinoon helposti. Vapauta sisäinen baristasi ja valmista herkullisia maitopohjaisia kahvijuomia perinteiseen tyyliin.

 • Täyskeraaminen kahvimylly – täyteläistä kahvia

  Nyt voit heittää hyvästit palaneelta maistuvalle kahville. Täyskeraaminen kahvimylly on suunniteltu suojaamaan kahvipapuja ylikuumenemiselta. Keraaminen materiaali on kestävä ja hiljainen käyttää.

 • Aina oikeanlaista kahvia säädettävillä jauhatusasetuksilla

  Myllyn viidellä jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Luo oma kahvisekoituksesi valitsemalla kahvin vahvuus

  Mukautettavilla kahvin lämpötila-, määrä- ja vahvuusasetuksilla saat aina tilanteeseen sopivaa kahvia. Muistitoiminnon ansiosta voit tallentaa jokaisen kupillisen asetukset myöhempää käyttöä varten. Aina erinomaista kahvia lempikupistasi – vain yhdellä painalluksella.

 • Säädettävä kahvisuutin kaikenkokoisille kupeille

  Olipa lempikuppisi minkä kokoinen tahansa, kahvisuutin on säädettävissä sopivaan asentoon yhdellä kädenliikkeellä. Suuttimen avulla kahvin aromit säilyvät ja kahvi on sopivan kuumaa. Korkeimmassa asennossa suuttimen alle mahtuu jopa 15 cm korkea latte macchiato -lasi.

 • Helppokäyttöinen näyttö on vaivaton käyttää

  Laitteen käyttö on vaivatonta, sillä näet näytöltä kaikki tarvittavat tiedot yhdellä kertaa. Valittavissasi on useita eri juomasekoituksia, jotka valmistuvat vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Vaivaton kahvinautinto ja tehokas suorituskyky kompaktissa koossa

  Vaikka keitin on kompakti, sen kahvipapu-, vesi- ja jätesäiliöt ovat suuret. Keitin vie vain vähän tilaa, eikä sen suuria säiliöitä tarvitse täyttää niin usein. Älykkäässä ja täysin automaattisessa keittimessä on erinomainen suorituskyky ja sitä on erittäin helppo käyttää. Vesisäiliön tilavuus on 1,8 litraa ja kahvipapusäiliöön mahtuu kerralla 250 g papuja. Jätesäiliöön mahtuvat jopa 15 käyttökerran jätteet.

 • Täysin irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Suodatinyksikkö on jokaisen täysin automaattisen kahvikoneen sydän. Yksikkö on puhdistettava kerran viikossa. Meidän mallissamme suodatinyksikön käsittely on helppoa yksikön sivulta käsin. Yksikkö irtoaa yhdellä napsautuksella ja se on helppo puhdistaa huuhtelemalla hanan alla.

 • Automaattinen puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma

  Espressokeitin puhdistaa kahvipiirinsä automaattisesti vedellä laitteen käynnistyksen tai sammutuksen yhteydessä. Näin valmistamasi kahvi on aina puhdasta ja mahdollisimman tuoretta. Säännöllinen kalkinpoisto pidentää espressokeittimen käyttöikää. Kun kalkinpoisto on tarpeen, keitin antaa varoituksen. Lisäksi saat tarvittaessa näytölle selkeät ohjeet automaattisen kalkinpoiston suorittamiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita